Vysokofrekvenční lidé

 

Měli jste někdy pocit, že jste úplně jiní než ostatní? Možná se i navzdory vynaloženému úsilí neumíte přiblížit druhým. Příčina může tkvět i v tom, že patříte mezi 1 procento populace, které má v genech předurčený život na vyšší vibraci.

Lidé žijící na vyšší frekvenci mají vyšší intuici, jsou citlivější a jsou lépe propojení se svou duší než se svým tělem. Některé dny možná zažíváte pocit, že žijete jen ve svém vědomí, a nikoli v těle.

Ale život na vysoké frekvenci přináší řadu výhod.

12 výhod života na vyšší frekvenci

1. Máte vyvinutější smysly než ostatní. Nemáte jen velmi silně rozvinutou intuici, ale umíte používat i své vyšší smysly, jakými jsou například jasnovidectví, jasné vnitřní slyšení a jiné mimosmyslové vjemy.

2. Pokud se nacházíte na vyšší frekvenci, máte přístup k poznání a informacím, k jakým se většina lidí nedostane, protože využívají jen racionální aspekty mysli.

3. Meditace, mimotělní zkušenosti a jasné sny jsou pro vás něčím přirozeným.

4. Všimli jste si někdy, že celkově rozumíte mnoha věcem, aniž byste museli vynaložit většího úsilí, protože intuitivně vycítíte jejich smysl? I za tento úžasný dar vděčíte právě vyšší frekvenci.

5. Dokážete snadno uklidnit druhé a zdá se, že když jsou blízko vás, pak se chovají zcela jinak než za běžných okolností.

6. Negativní lidé od vás po krátké době utečou, protože nezvládají vaši pozitivitu a lásku.

7. Vidíte zákonitosti a synchronicity tam, kde je ostatní vidět nedokážou.

8. Jste si vědomí sebe sama a rozumíte tomu, co se děje ve vaší mysli, těle a duši. Zatímco ostatní si často nevšimnou, že s jejich tělem něco není v pořádku, vy si to uvědomíte hned, protože jste propojení sám se sebou.

9. Neberete se příliš vážně.

10. Je jedno, jestli jste smutní nebo frustrovaní. Umíte nahodit úsměv a fungovat, dokud se všechno nedá do pořádku a nedostanete se tam, kam potřebujete.

11. Umíte se postarat o všechny, včetně sebe.

12. Lidé se vám otevírají s překvapivou lehkostí a svěřují se vám s věcmi, o kterých obvykle neradi mluví.

Závěr

 

Pokud se v těchto charakteristikách poznáváte, pravděpodobně jste na vyšší frekvenci. Zřejmě už dávno víte, že je ve vás něco jiného, ​​něco vskutku výjimečného.

A pokud máte pocit, že vaše ochota pomáhat druhým a vaše schopnosti jsou nedoceněné, nezoufejte. Většina lidí vnímá vaši vysokou frekvenci a ačkoli navenek nedávají nic najevo, oceňují to.

Zdroj: https://mocvedomi.cz/i-ty-patris-mezi-1-populace-ktera-ma-geneticky-danou-vyssi-frekvenci/